Reviews van onze klanten

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

U zal verheugd zijn te horen dat ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop bij u. Het probleem waarom ik tot de aankoop ben overgegaan (lage rugpijn) is niet volledig verholpen maar wel verminderd en mijn slaapcomfort is aanzienlijk toegenomen. Ik zou dit kussen zelfs aanraden aan mensen die geen rugklachten hebben !

Lucia Maes
06-01-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het heeft wel een poos geduurd voordat ik eraan gewend was. Veel nekpijn gehad en veel geprobeerd met verschillende opties. Bevalt nu goed!

Annet Booijink
02-12-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Body-pillow gekocht voor een betere slaaphouding tijdens een hernia. Fantastisch, ik kan niet meer zonder. Het omdraaien 's nachts is even wennen de eerste week, nu weet ik niet beter. Heel fijn produkt! Goede medische onderbouwing voor het nut ervan, snelle verzending!

Carin
10-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Snelle en goede levering. Sterke punten: Goede kwaliteit van de bestelde producten.

Rene Henket
10-11-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden met mijn hoofdkussen en bodykussen een geweldige combinatie! Geen last meer van hoofd en nekpijn na het ontwaken.

Henriette
06-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Prima. Heel fijne kussens

Chris Boltje
31-10-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Direct na de eerste nacht dat ik het gebruikte, was mijn klacht voorbij. Gebruik op langere termijn is mijn klacht voor 80% voorbij.

W. Veenstra
10-10-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

ik ben er SUPER BLIJ mee ! Nog nooit zo'n fijn kussen gehad !!!

Anja Bisschops
24-09-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Goed product en geleverd op de toegezegde datum. Sterke punten: Levert kwaliteit, komt afspraken na

Niels
18-09-2020
Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Satijnen kussensloop voelt lekker aan, de rits werkt goed en gaat makkelijk open en dicht, ook na een aantal wasbeurten! We zijn erg tevreden!

Ania Visser
31-08-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Vriendelijke klantenservice en komen hun afspraken na. Ik ben erg tevreden over het hoofdkussen, ligt lekker en ondersteund mijn nek goed. De bodypillow is na een klacht van mij opnieuw opgestuurd in verbeterde versie. Perfecte klachtafhandeling en de problemen die ik had zijn opgelost. Kortom top!

Joelle Mantel
25-08-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Top kussen en snel geleverd.

Saskia
18-08-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Super blij met mijn kussen. Goede service. En ik slaap beter en heb minder last van mijn nek.

D. Gielen
15-08-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zelf gebruik van hoofdkussen en bodypillow, tevreden cliënten bij verwijzing naar ligwijzer website en producten.

Praktijk Oefentherapie Cesar Driebergen
12-08-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Ik heb een goed advies gekregen, met snelle en complete levering en gebruik het lichaamskussen elke dag. Het helpt me ontspannen te gaan slapen.

Pipus
09-08-2020
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 292

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews