Over Ligwijzer

Ligwijzer Benelux


Blauw-roodlaan 200
2718 SK Zoetermeer


België (Antwerpen)

Tel. +32 (0)38 081 057


Nederland (Zoetermeer)

Tel. +31 (0)79 363 39 71           
office2

Ligwijzer is een initiatief van industrieel ontwerper Rick Blom en bewegingswetenschapper / fysiotherapeut Jan Willem Elkhuizen. Het doel is de kennis die zij in de loop der tijd hebben vergaard over het ontstaan van klachten door het liggen in verkeerde houdingen over te brengen op anderen. Speciaal voor Ligwijzer zijn animaties en veel tekeningen gemaakt om e.e.a. te verduidelijken en toe te lichten. Het is de missie van Ligwijzer dat zoveel mogelijk mensen lekker slapen en zonder klachten weer wakker worden. LigWijzer (in het Engels SleepingWise.com) is onderdeel van Dutch Koala.


Ir. Rick Blom

Studeerde af aan TU als industrieel ontwerper. Ontwierp een ergonomische grondboor en diverse producten voor de computerwerkplek. Ontving voor zijn ontwerpen diverse designprijzen, waaronder twee keer de prestigieuze 'Ergonomics Excellent Award'. Ontwierp voor Ligwijzer samen met Jan Willem Elkhuizen het Hi4 pillow en het Mikoala lichaamskussen.


Drs. Jan Willem Elkhuizen

Werkte 20 jaar als fysio- en manueel therapeut. Studeerde aan de VU af als bewegingswetenschapper (Vakgroep Anatomie). Deed snijzaal- en literatuuronderzoek naar hoofdpijn-vanuit-de-nek. Publiceerde artikelen daarover en gaf diverse cursussen aan (para)medici. Verrichtte onderzoek naar hoofdkussens en naar een innovatieve bedbodem (Jade/Kitts/BakkerElkhuizen).


Wij stellen uw mening op prijs. Voor reacties ga naar contact.

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Product reviews

"Als oefentherapeut beveel ik het kussen regelmatig aan mijn patiënten aan"

AMJW Vorstenbosch - 16-06-2018

4.9 / 5 sterren

276 beoordelingen

Shop reviews

Over Ligwijzer