Het beste matras kiezen

Op veler verzoek biedt Ligwijzer hulp bij het kiezen van het beste matras. Na uitvoerige testen hebben wij het instelbare, modulaire Hi4matras ontwikkeld. 

Wij adviseren aan iedereen het Hi4matras, dit is instelbaar en daardoor af te stemmen op uw wensen, uw lichaamsbouw en lichaamsgewicht.

Voor meer informatie over het Hi4matras klik hier.


Hi4matras Ervaringen

H van der Meer | 3 beoordeling(en).


Na jarenlange klachten over pijn in de heup uiteindelijk besloten het HI-4 matras aan te schaffen. Dit na goede ervaringen met zowel het HI-4 hoofdkussen als de mikoala. Inmiddels 3 maanden in gebruik en de heupklachten zijn verdwenen. Daarom nu ook een tweede matras besteld.
M.Eibrink | 3 beoordeling(en).


Ik en Mijn vrouw hebben de matrassen nu 3 Maanden, en erg blij mij. na wat wisselen van de blokken geen last meer van de onder rug.
Martine van Dalen | 3 beoordeling(en).


Ik heb het Hi4matras nu een half jaar in gebruik en ben er erg blij mee. Voor mij de perfecte oplossing, want ik kon nooit een goed matras vinden. Ik heb met de blokken gevarieerd totdat mijn dochter zei dat mijn ruggengraat echt recht lag. Sindsdien word ik eindelijk zonder pijn wakker. Verder geeft het me een goed gevoel, dat ik later nog wat kan aanpassen (blokken/toplaag) als dat nodig is.

Onze kussens

 Lekker én goed slapen
 Waardering 4.9/5 sterren  
 

 Op basis van 257 recensies


 Het beste matras kiezen? | Hi4 matras | Ligwijzer